Srednjak i njegove avanture

Autor Black Betty, Veljača 26, 2018, 18:54:43

« natrag - naprijed »

keko

Citat: jures  u Lipanj 16, 2018, 18:50:13
Oko lokacije ili vlasnika, nije to bitno, dok se podatci obraduju u EU ili sa nekom koji radi u EU.

Znači kineska firma koja ima sjedište u EU, ili ako imajo sjedište u Kini, pa rade sa EU - isto je.
To je točno, moja konstatacija je bila, prigovor i zahtjev pišeš vlasniku, a ne serveru, dakle pravnoj ili fizičkoj osobi-vlasniku
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

agolac

Ne znam na koga je udruga sad. Možda na Bruma? Morat ćete onda njega prijaviti. Tibi, je se mogu negdje vidjeti javni podaci o udrugama?

agolac

Da, izgleda sam sam još podpredsjednik do 2019.
Kakva smijurija, ja sam bio uvjeren da su me već "smjenili"
OK, moram pod hitno van iz te priče...

Mrki

Citat: agolac  u Lipanj 16, 2018, 20:55:13
Da, izgleda sam sam još podpredsjednik do 2019.
Kakva smijurija, ja sam bio uvjeren da su me već "smjenili"
OK, moram pod hitno van iz te priče...
Bježi dok te tibi nije tuži :D

agolac

Poslao sam Predsjediku i ostalima email s mojim otkazom na sve funkcije i zatražio sastanak skupštine te izbor novog vodstva.

agolac

Mislim ja sam stvarno toleranta osoba, ali ovo šta IB zadnje radi je prešlo sve granice, do te razine da ja tog čovjeka više niti poznajem niti ga pozdravljam kad prolazim kraj njega. Okrećem glavu i pravim se blesav. Brišem to ime i osobu iz svog sjećanja. Toliko od mene :thumbdown:

Ponti

Malo prije sam dobio poruku  od Mail Delivery Subsystem da moj e-mail nije isporučen na e-mail igor@v-strom.hr. :buahaha:
Igra se ib .... zato sam pisao tajniku udruge, a forum v-strom.hr je službena internetska stranica udruge :)

tibertov

Pa javi se agolcu, on je dopredsjednik

zorro

Citat: Ponti  u Lipanj 17, 2018, 00:23:15
....  a forum v-strom.hr je službena internetska stranica udruge :)
Tako je..da bi se dobila .hr domena ..bilo je potrebno otvoriti udrugu
Domene dodjeljuje Carnet..i svake godine se mora produžiti
U slučaju bilo kakvih nepravilnosti..a u ovom slučaju ih ima nepregledan broj..Carnet može oduzeti domenu..samo im treba ured za državnu upravu poslati nekakav dopis, rješenje ..i toj to
Zato sam napisao..treba ići sa žalbama na državnu upravu za udruge..ja nisam član udruge pa ni ne mogu..al vas ima dosta..i da svak pošalje mail..oni će pokrenut postupak garant
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Danijel 23

Citat: zorro  u Lipanj 17, 2018, 00:36:13
Tako je..da bi se dobila .hr domena ..bilo je potrebno otvoriti udrugu
Domene dodjeljuje Carnet..i svake godine se mora produžiti
U slučaju bilo kakvih nepravilnosti..a u ovom slučaju ih ima nepregledan broj..Carnet može oduzeti domenu..samo im treba ured za državnu upravu poslati nekakav dopis, rješenje ..i toj to
Zato sam napisao..treba ići sa žalbama na državnu upravu za udruge..ja nisam član udruge pa ni ne mogu..al vas ima dosta..i da svak pošalje mail..oni će pokrenut postupak garant
A šta znači biti član, tj zašt ti nisi čalan, pa bio si tamo?

zorro

Citat: Danijel 23  u Lipanj 17, 2018, 10:10:55
A šta znači biti član, tj zašt ti nisi čalan, pa bio si tamo?
Nisam htio nit cu ikad vise biti clan bilo kakve udruge..zbog negativnih iskustava..nesto slicno ovome sto je vama koji jeste..
ovaj ib-naci napravio

Poslano prekoku*ca

SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

Danijel 23

Citat: zorro  u Lipanj 17, 2018, 11:25:06
Nisam htio nit cu ikad vise biti clan bilo kakve udruge..zbog negativnih iskustava..nesto slicno ovome sto je vama koji jeste..
ovaj ib-naci napravio

Poslano prekoku*ca
Pa svi smo izbačeni il članovi il NE članovi il gosti....kak mu se digo dak nas je pohito van, i ok. Sa time se slažem.  :thumbup:
Ali nakon izbacivanja sa foruma da se i dalje koristi našim temama, tekstovovima, fotke i ideje o popravcima, izradadama kojekakvih nosača, pomagala........ to NE!
Zato ću i sa ovoga foruma sve slike poskidat il ih zaštitit jer vrag nikad ne spava....možda na karaju priče dođe i u ovaj forum IB, pa sve ispočetka!   :buahaha:

Ponti

Javljaju mi da su moji postovi dobili nick Bivši član i u udruzi sam naveden kao Bivši član. Ali ono što sam citiran ostalo je pod mojim nickom.  :smijeh:

Danijel 23

Citat: Ponti  u Lipanj 17, 2018, 17:10:05
Javljaju mi da su moji postovi dobili nick Bivši član i u udruzi sam naveden kao Bivši član. Ali ono što sam citiran ostalo je pod mojim nickom.  :smijeh:
Dal onda možeš sudjelovat u raspravama il NE