Prodajem Crvenog

Autor Ćoso, Rujan 02, 2017, 15:07:30

« natrag - naprijed »

Lavandić

Citat: agolac  u Prosinac 24, 2017, 15:43:47
Monica ima 53 godine. Još par godina i starački dom. A i ti bi svašta manjivo  :buahaha:
Nema veze, još bolje! Radije bih je nego ove mlade plastične. Kao da ja imam 20?!?

Poslano sa mog Lenovo P2a42 koristeći Tapatalk

Osy

Citat: Ćoso  u Prosinac 24, 2017, 11:57:32
Čitam i jednostavno ne vjerujem ...Ako se baš moram ispovjediti prije Božića, prvi odabir mi je bio uvoz rabljenog (2017), međutim dobio sam stvarno jako dobru ponudu za "rabljenog" 2018 i to je to. Neću iznositi o kojem iznosu se radi, međutim vjerujte mi da vrijedi. A to što će se na motoru "izredati" različiti vozači (80% će biti moji ljudi koji će ubrzati preuzimanje ) i što će Tomić nakon toga napraviti redovni pregled (gdje će otkloniti potencijalne nedostatke) i servis for free...Ja zadovoljan.

A da ću izluditi dok ga ne dočekam....Hoću
Podršku i čestitku sam ti već dao, samo da ti kažem da više nećeš biti omiljen na onom forumu, ajbi će te prekrižiti, na žalost :thumbdown:

fatboy

Ma PMS je za vas macji kasalj... :samaranje:

A sto se tice ovih od 50+....to su testni modeli, samo bez garancije....al zato gasssssss.... :-X

zorro

Citat: Ćoso  u Prosinac 24, 2017, 11:57:32
Čitam i jednostavno ne vjerujem ...Ako se baš moram ispovjediti prije Božića, prvi odabir mi je bio uvoz rabljenog (2017), međutim dobio sam stvarno jako dobru ponudu za "rabljenog" 2018 i to je to. Neću iznositi o kojem iznosu se radi, međutim vjerujte mi da vrijedi. A to što će se na motoru "izredati" različiti vozači (80% će biti moji ljudi koji će ubrzati preuzimanje ) i što će Tomić nakon toga napraviti redovni pregled (gdje će otkloniti potencijalne nedostatke) i servis for free...Ja zadovoljan.

A da ću izluditi dok ga ne dočekam....Hoću
..vjeruj mi isto bi i ja da imam priliku..pogotovo ak je tak dobar popust kak veliš
Nikakav veći il manji rizik no kad uzmeš polovnjaka 1. -2. -3. ... vlasnik ..tak da ..mani šta drugi govore..poslušao si ti svakak svoje srce..ko jebe mozak
..sad mozak koristi samo za ono: ..strpljen spašen  :)
:beer:
SOMARA JE SOMARA ;D
..pljunuo sam dupelisce preko cijele stranice..
:blato:

keko

..po mom skromnom mišljenju, Ćoso vrlo racionalno i dobro rješenje  :thumbup: zašto ne proći povoljnije ako se može  :thumbup:
.. jbg. Zorro je bil u pravu 😎

zander

E pa direktore cestitam!!!! Ja sam davno, ali zbog udesa  :huh: batalio Vstroma jer je bio skrljan....i uzeo GSA novog...i njega skrljao  :misli:...sad ovaj jos celi  :) :) :), pa se vozikah lepo ove godine....
nisi pogresio nista  :thumbup: :beer: , razlika je ogromna, udobnost takodje, sigurnost isto, i sve tako....sa normalnom voznjom ima da bude ko avion....crvena boja je isto lepa.hhahah....i tako to.... bas mi je drago!!!
OPENMINDED PEOPLE WANTED

Ćoso

Citat: zander  u Prosinac 24, 2017, 23:00:19
E pa direktore cestitam!!!! Ja sam davno, ali zbog udesa  :huh: batalio Vstroma jer je bio skrljan....i uzeo GSA novog...i njega skrljao  :misli:...sad ovaj jos celi  :) :) :), pa se vozikah lepo ove godine....
nisi pogresio nista  :thumbup: :beer: , razlika je ogromna, udobnost takodje, sigurnost isto, i sve tako....sa normalnom voznjom ima da bude ko avion....crvena boja je isto lepa.hhahah....i tako to.... bas mi je drago!!!

Igor Mihajlik

Ja ču ti čestitat kad ga dobiješ  :beer:
Lado je moj idol

Ćoso

Osy

Citat: Igor Mihajlik  u Prosinac 28, 2017, 23:23:20
Ja ču ti čestitat kad ga dobiješ  :beer:
De nagovori i tvog imenjaka da mu čestita :smijeh:

Špoki

Crvenog mijenja crveni  :bravo:, neka dođe što prije pa na cestu s njim :thumbup:
Svakim danom, u svakom pogledu, sve više napredujem!

Ponti

Crvena je prava hrvatska povijesna boja, prve kravate Hrvata u Napoleonovoj vojsci su bile crvene, a i kockice su nam uz bijele crvene.
Tako Ćoso imaš moju punu podršku za izbor boje.... dosta je bavarsko plave, vrijeme je za hrvatsko crvenu  :)

Ćoso

Citat: Ponti  u Prosinac 29, 2017, 07:32:21
Crvena je prava hrvatska povijesna boja, prve kravate Hrvata u Napoleonovoj vojsci su bile crvene, a i kockice su nam uz bijele crvene.
Tako Ćoso imaš moju punu podršku za izbor boje.... dosta je bavarsko plave, vrijeme je za hrvatsko crvenu  :)

Toni

Direktore. Cestitam na odabiru i mislim da si pametno napravio inuzeo testnoga. Zasto platit puste pare za motor ako mozes uzet testni. Ti koji uzmu testirati motor pa se izivljavaju na njemu su govna ljudska i ja kao pravi poznavaoc se nikad ne bi isa izivljavat na motoru za koji znam da je nerazrađen. Vjerujem da je vecina ljudi takva i da ukoliko se neko ne izvre sve ce bit u redu. Ja sam uzeo Afriku na slicnu hemu a i Mazda crvena je bila testna. Imas moju podrsku. Svako ti dobro. :bravo:
Nije mi nista.

gianni

;D plakat ce za mamicom taj testni...
Coso frojnde izdrzi :smijeh: